Hvem er jeg

Kunne du tænke dig at få mere energi i en travl hverdag?
Være mere tilstede?
En bedre nattesøvn?
Så kunne yoga være noget for dig.

Jeg elsker yoga af mange grunde – mest fordi jeg kan opleve dens hedbredende virkning både hos mig selv men også i den grad hos andre mennesker. Med årene har jeg oplevet at jeg underviser i et meget roligt tempo, det er en blid og hensyntagende måde at undervise yoga på.
For mig stå DU i centrum og jeg går i timen altid til mine yogis, parat til at lægge en hjælpende hånd på dem og hjælpe dem, at finde den helt rigtige stilling netop for deres krop.

Iris Sanders-Depcik

Så er det jo fantastisk at man kan udøve yoga alle steder – jeg elsker jo at lave yoga i naturen – både strand og skov med den dejlige energi, man møder dér, men også min egen have kan give den ro og den grounding, vi mennesker har brug for, for at få ny energi og overskud til en måske fortravlet hverdag.

Min meget grundig yogauddannelse (2 år) har jeg taget hos Sally Tautoft fra MISA Yoga i København. Her var det især meget vigtigt at kunne tilbyde yoga ”in – alignment” som læner sig op til B.K.S. Iyengar. Der bruges hjælpemidler i undervisningen, som gør det muligt at tilpasse asanas (øvelserne) til den enkelte yogi. Jeg underviser i små grupper, hvor det er muligt at give en hjælpende hånd til den enkelte deltager. Både begynder og mere øvede yogis er velkomne.

Theme: Overlay by Kaira Iris-yoga.eu
Hjørring